ukenru
rheinmetall-planuie-vdesiatero-zbilshyty-vyrobnytstvo-artyleriiskykh-boieprypasiv

Rheinmetall планує вдесятеро збільшити виробництво артилерійських боєприпасів

 • 25028 переглядiв

Rheinmetall, найбільша оборонна компанія Німеччини, планує збільшити виробництво артилерійських боєприпасів до 700 тисіч снарядів на рік шляхом розширення виробничих потужностей у Німеччині, а також будівництва нових заводів в Україні та Литві.

Найбільша оборонна компанія Німеччини Rheinmetall збирається збільшити виробництво артилерійських боєприпасів у десять разів. Про це УНН пише з посиланням на Tagesschau.

Деталі

До війни в Україні компанія продавала близько 70 тисяч снарядів на рік, але зараз попит значно зріс, заявив генеральний директор компанії Армін Паппергер у Дюссельдорфі та анонсував збільшення виробничих потужностей на кінець 2024 року.

Ми прямуємо до обсягу в 700 тисяч снарядів

- сказав він.

Більше того, до 2027 року, коли будуть побудовані нові виробничі потужності в Унтерлюсі, Нижня Саксонія, і два заплановані заводи в Україні та Литві, ця цифра зросте до 1,1 мільйона снарядів на рік.

Додамо

Паппергер прокоментував, чому до великої війни в Україні 155-міліметрові снаряди не користувались великим попитом. "Ніхто не заповнював склади, тому що в той час вважалося, що артилерійські боєприпаси не особливо ефективні, тому що існує ядерна зброя", - сказав він, додавши, що припущення було перекреслене війною в Україні.

Шмигаль про спільне підприємство з Rheinmetall: вже надаються ремонтні послуги04.03.24, 17:52 • [views_0]