rf-zminyla-taktyku-y-atakuie-obiekty-yaki-vazhlyvi-dlia-roboty-ukrainskykh-aes-enerhoatom

росія змінила тактику й атакує об'єкти, які важливі для роботи українських АЕС - Енергоатом

 • 19709 переглядiв

росія атакує об'єкти, критичні для роботи українських АЕС, створюючи загрозу ядерній безпеці. Енергоатом закликає світ засудити ці дії, уряд заявляє про захист об'єктів засобами ППО.

росіяни змінили тактику й атакують об'єкти, які є надзвичайно важливими для безперебійної роботи українських АЕС. Про це повідомив керівник Енергоатома Петро Котін, передає УНН.

Рашисти змінили тактику і атакують об'єкти, які є надзвичайно важливими для безперебійної роботи наших АЕС. Окупанти створюють загрозу ядерній та радіаційній безпеці і це справжній тероризм проти людства. Весь цивілізований світ має жорстко засудити ці дії та вимагати припинити атаки на підстанції,

- зазначив керівник Енергоатома Петро Котін.

МАГАТЕ розширить представництво своїх місій в Україні на об’єкти інфраструктури13.09.24, 11:37

Доповнення

Директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко заявляв, що на об'єктах Енергоатому відсутні будь-які захисні споруди.

Згодом прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявляв, що  об'єкти Енергоатому захищені відповідними засобами ППО. Міністр енергетики Герман Галущенко  несе за це персональну відповідальність разом з керівником Енергоатома та з військовими.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На майно екснардепа Макєєнка накладено арешт

     • 28869 переглядiв

    Раді пропонують скоротити видатки бюджету на 628 млн: що відомо

     • 20005 переглядiв

    КНДР уперше показала центрифуги для збагачення урану

     • 9458 переглядiв