rf-zadiie-afrykanskyi-korpus-u-nastupi-na-kharkivsku-oblast-atesh

рф задіє африканський корпус у наступі на Харківську область - "АТЕШ"

 • 49607 переглядiв

росія використовує африканський корпус найманців, який зазнає величезних втрат, у своєму наступі на Харківську область України.

У російському наступі на Харківську область задіяно Африканський Корпус найманців. Про це повідомляє ТГ-канал "АТЕШ", повідомляє УНН.

Агенти руху "АТЕШ" зі штабів 44 АК повідомляють, що росія задіє африканський корпус у наступі на Харківську область. Вони вже зазнають величезних втрат,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Наголошується, що найманці не були готові до такої війни. росіяни посилають їх у передові загони, знаючи, що більшість із них не повернуться зі штурмів.

Усю підготовку цього корпусу ми могли бачити на параді, де 20 людей виконали свій традиційний військовий танець. Є дані про те, що в Харківській області присутні і найманці, які вже воювали в Малі та Лівії. росія вербує та залучає найманців із бідних країн, намагаючись компенсувати свої втрати. Усі країни світу мають подумати над тим, чи варто взаємодіяти з такою країною,

- йдеться у повідомленні.

Доповнення

Представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов звертаючись до військовослужбовців росії, зокрема московського та ленінградського військових округів, що знаходяться на Харківщині, закликав їх переходити на бік України, або здаватися в полон.

У Харківській області наразі тривають оборонні операції в районі прикордонних сіл Стрілеччя, Червоне, Мороховець, Олійникове, Лук'янці, Гатище, Плетенівка. Ухвалено рішення посилити українські бойові підрозділи додатковими підрозділами зі складу резерву.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти завдали ракетного удару по Сумах

     • 100399 переглядiв

    У Швейцарії під час походу в гори помер віцеканцлер

     • 32646 переглядiв