ukenru
rf-ta-bilorus-khochut-pozbaviti-chlenstva-u-mizhnarodnikh-sportivnikh-federatsiyakh

рф та білорусь хочуть позбавити членства у міжнародних спортивних федераціях

 • 102207 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. росію та білорусь хочуть позбавити права транслювати міжнародні спортивні події. Заяву з такими вимогами підписали 33 країни. Про це повідомляє УНН з посиланням на міністра спорту і туризму Польщі Каміла Бортнічука.

Цитата

"Вимагаємо відібрати членство у російських та білоруських спортивних організацій у міжнародних федераціях, позбавити представників цих країн брати участь займати керівні посади міжнародних федерацій, а також позбавити прав на трансляції міжнародних спортивних подій в росії", - цитує слова Бортнічука офіційний сайт міністерства спорту та туризму Польщі.

Деталі

Бортнічук, зазначив, що 33 міністра спорту підписалися під вимогою припинити трансляції у цих країнах через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Як відомо, з початком повномасштабного вторгнення рф та білорусь отримали низку санкцій від міжнародних спортивних федерацій та організацій. Спортсменів та команди з цих країн отримали обмеження щодо виступів на міжнародних турнірах.

За словами Бортнічука, санкцій, які ввели проти цих країн є недостатньо. На думку польського міністра, тепер міжнародні федерації мають позбавити росію та білорусь членства, оскільки війна в Україні продовжується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тенісистів з росії та білорусі виключили з турніру ITF у Латвії

Українські Національні Новини

Спорт