reznikov-proviv-onlayn-zustrich-z-novim-ministrom-oboroni-frn-pro-scho-domovilis

Резніков провів онлайн-зустріч з новим міністром оборони ФРН: про що домовились

 • 21513 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков провів онлайн-зустріч з новим міністром оборони Федеральної Республіки Німеччина Крістіне Ламбрехт. Сторони обговорили питання додаткової підтримки України урядом Німеччини. Про це Резніков повідомив в ефірі “Свобода Слова” на ICTV, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Я мав, буквально за 30 хвилин до цього включення, розмову з міністром оборони Федеральної Німеччини. Ми познайомилися з нею онлайн. Нарешті відбулася розмова. Я почув підтримку нашої територіальної цілісності та, відповідно, нашого права на вступ до будь-якого оборонного Альянсу, що ніхто не має право нам забороняти це робити. Я висловив свої міркування та бажання щодо того, як би ми хотіли отримати додатково отримати підтримку з боку Уряду Німеччини, і ми домовилися про майбутню подальшу зустріч”, - заявив Резніков.

Додамо

Сьогодні до України з офіційним візитом прибув канцлер Німеччини Олаф Шольц.

Під час візиту Олаф Шольц заявив, що Німеччина виділить Україні кредит у 150 млн євро.

Шольц заявив, що жодна країна у світі за останні вісім років так сильно не підтримувала Україну фінансово, як це робить Німеччина.

Таким чином, з його слів, ФРН робить українську економіку більш стійкою та незалежною від іноземного впливу. Канцлер запевнив, що країна продовжить свою підтримку.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В ООН не планують евакуювати персонал із України

     • 18808 переглядiв