ukenru
remont-novogo-pishokhidnogo-mostu-zdiysnyuyetsya-ne-za-miski-koshti

Ремонт нового пішохідного мосту здійснюється не за міські кошти

 • 20545 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Відновлення пошкоджених елементів скляної підлоги нового пішохідного мосту, який з’єднує арку Дружби народів з Володимирською Гіркою, здійснюються не за міські кошти, а коштом генеральної підрядної організації. Про це повідомили у Комунальному підприємстві "Інженерний центр" КМДА у відповіді на запит кореспондента УНН.

"Відповідно до Закону України "Про публічні закупівлі" проведено процедуру конкурсних торгів та визначено генеральну підрядну організацію ТОВ "Спецавто-буд", яка здійснює роботи з будівництва мостового пішохідно-велосипедного переходу та відповідно до укладеного договору на виконання будівельних робіт безоплатно усуває виявлені недоліки", - йдеться у відповіді на запит.

Нагадаємо, 26 травня в День Києва на новому пішохідному мосту над Володимирським узвозом тріснуло скло. Поліція, у свою чергу, обмежила рух пішохідною зоною моста.

Як повідомляв УНН, відкрито кримінальне провадження щодо пошкодження скляної поверхні на новому пішохідному мосту в Києві.

Також, у разі якщо продовжаться акти вандалізму на нещодавно побудованому столичному пішохідному мості, то гартоване скло, яке вже декілька разів намагались розбити, замінять на броньоване скло.

Українські Національні Новини

Економіка