ukenru
rashisti-v-mariupoli-prodovzhuyut-pidgotovku-do-sudilischa-nad-ukrayinskimi-viyskovimi-radnik-mera-pokazav-video

Рашисти в Маріуполі продовжують підготовку до судилища над українськими військовими: радник мера показав відео

 • 105439 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. У тимчасово захопленому окупантами Маріуполі Донецької області квартал з будівлею філармонії, де росіяни збираються влаштувати судилище над українськими військовими, залишається зачинений. Про це повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко, передає УНН.

Цитата

«Маріуполь. Судилище. Квартал залишається зачинений російськими військовими. Наразі триває прибирання останніх будівельних лісів з тилової частини будівлі, за спостереженням, зовнішніх робіт залишилось на день-два», - повідомив Андрющенко.

Деталі

Андрющенко зазначив, що ватажок "днр" денис пушилін вчора "в етері у Соловйова" анонсував “трибунал” не лише над бійцями полку "Азов", але й іншими війсковополоненими інших підрозділів ЗСУ.

«Однак, вже дата або часовий проміжок не озвучується. Швидче за все це пов’язано з відсутністю “зізнань” самих наших Героїв. Тому що без цього яскравість картинки буде не повною», - написав Андрющенко.

Доповнення

На початку серпня з'явилася інформація, що у Маріуполі відбудеться самосуд над українськими військовими з полку "Азов". Маріупольська міська рада опублікувала відео з місця, де рашисти хочуть провести показовий "суд".

Ватажок "днр" денис пушилін заявляв, що перший "трибунал" над українськими військовими у Маріуполі буде організовано до кінця літа.

Андрющенко повідомляв 24 серпня, що квартал з будівлею філармонії, де загарбники готують судилище над захисниками "Азовсталі", зачинено другу добу поспіль. Він зазначив, що підконтрольні окупаційній владі Маріуполя пабліки повідомили про мінування філармонії і знаходження щонайменше одного вибухового пристрою.

Українські Національні Новини

Війна