rankoviy-vorozhiy-udar-po-kharkovu-kilkist-zagiblikh-zrosla-do-chotirokh

Ранковий ворожий удар по Харкову: кількість загиблих зросла до чотирьох

 • 148267 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Внаслідок ранкового удару російських окупантів з РСЗВ по Харкову відомо про 4 загиблих та 31 пораненого, повідомив начальник Слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов, пише УНН.

Цитата

"Рашисти продовжують вбивати цивільних в Харкові. На цей момент відомо про 4 загиблих та 31 пораненого - з них двоє дітей. 

Двоє загиблих - батько та 17-річний син, які знаходились в автівці під час обстрілу. Пряме попадання. Вони їхали за довідкою для хлопця, для вступу у ВУЗ. Від автівки та людей майже нічого не залишилось", - повідомив Болвінов у Facebook.

Деталі

Зі слів головного слідчого харківської поліції, серед поранених є і співробітник слідства, який потрапив під обстріл, коли їхав до НДЕКЦ.

Також Болвінов повідомив, що обстріляні Київський, Салтівський та Основ’янський райони. Постраждав ТЦ, а також будинки, приміщення та особисті автівки. На місцях обстрілів вилучено фрагменти снарядів РСЗВ "Ураган".

У Харківській обласній прокуратурі повідомили при цьому, що за даними слідства, 11 липня при обстрілі Київського району Харкова під вогнем окупантів опинився шиномонтаж. За наявною інформацією, було травмовано 8 співробітників.

У Харківській обласній прокуратурі додали, що розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Доповнення

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що російські окупанти 11 липня вдарили по Харкову з РСЗВ.

Заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив, що вранці 11 липня російські окупанти випустили по Харкову 10 ракет.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Газпром ще більше скоротив постачання газу до Італії

     • 112588 переглядiв

    У Херсоні чують вибухи

     • 173009 переглядiв

    У Києві відчувається запах гару: ДСНС назвала причину

     • 136958 переглядiв

    Ракетний удар по Часовому Яру: кількість загиблих зросла до 24

     • 137990 переглядiв