pylu-z-sakhary-nad-ukrainoiu-ne-ochikuietsia-synoptyky

Пилу з Сахари над Україною не очікується - синоптики

 • 11761 переглядiв

Синоптики Українського гідрометеорологічного центру спростовують повідомлення про прибуття в Україну пилу з Сахари, уточнюючи, що пил очікується над Середземномор'ям, а в Україну надійде повітряна маса з північно-західної Європи разом з короткочасними дощами та грозами.

Синоптики Українського гідрометеорологічного центру спростовують повідомлення про те, що в Україну йде пил з Сахари, уточнюючи, що пил очікується над Середземномор'ям, а в Україну надійде повітряна маса з північно-західної Європи разом з короткочасними дощами та грозами, пише УНН.

Деталі

"Мережею Інтернет шириться новина (з посиланням на Copernicus) про надходження пилу з Сахари на територію України й, ніби він очікується у Києві. Синоптики Українського гідрометеорологічного центру спростовують цю інформацію. Ми не чекаємо пустельного пилу над Україною", - вказали в Укргідрометцентрі у соцмережах.

Там зауважили, що згідно з Copernicus, пил очікується над Середземномор'ям.

"До України надходитиме повітряна маса з північно-західної Європи. Також завтра ми очікуємо короткочасні дощі з грозами", - зазначили в Укргідрометцентрі.

І закликали не розповсюджувати фейкові новини, не узгодивши їх з офіційним джерелом.

Після спеки в Україну прийде похолодання, зниження температури місцями до 18° - синоптик18.06.24, 13:10

Популярні

Новини по темі

Пилу з Сахари над Україною не очікується - синоптики

 • 11761 переглядiв

Костін відмовився від виклику до Ради: що відомо

 • 25655 переглядiв

Окупанти у Криму готуються до висадки десанту ЗСУ - "АТЕШ"

 • 50998 переглядiв