ukenru
putin-prigroziv-novitnoyu-zbroyeyu-scho-ne-maye-analogiv

Путін пригрозив новітньою зброєю, що не має аналогів

 • 15191 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. Новітня російська зброя змусить задуматися тих, хто звик до мілітаристської риторки. Про це заявив президент РФ Володимир Путін на розширеній колегії Міноборони, передає УНН з посланням на ТАСС.

"Серйозні, проривні кроки зроблені в розвитку новітньої, що не має аналогів в світі зброї, про яку говорив в посланні Федеральним зборам 1 березня цього року. Наші нові системи, сподіваюся, змусять замислитися тих, хто звик до мілітаристської і агресивної риторики", - сказав Путін.

Він згадав початок серійного виробництва ракетного комплексу "Авангард", успішні випробування "Сармата", успішне несення дослідно-бойового чергування гіперзвукового авіакомплексу "Кинджал", а також відпрацювання практичного застосування бойових лазерних комплексів "Пересвіт".

Путін наголосив, що "ця зброя кратно збільшує потенціал армії і флоту", тим самим "надійно і безумовно забезпечуючи безпеку Росії на найближчі десятиліття".

Нагадаємо, 1 березня в рамках послання президента РФ Володимира Путіна до Федеральних зборів були вперше продемонстровані випробування новітнього ракетного комплексу "Сармат".

Тоді Путін заявив, що Росія, у відповідь на розвиток Сполученими Штатами системи протиракетної оборони, прийме на озброєння нові ядерні ракети.

Пізніше в Держдепі США прокоментували послання президента РФ, зазначивши, що заяви Путіна про розробку і випробування нових видів озброєнь викликають стурбованість Штатів.

Українські Національні Новини

Новини Світу