pryvlasnyv-piv-miliona-hryven-hotivky-yaka-bula-rechovym-dokazom-kolyshnomu-slidchomu-politsii-oholosyly-pro-pidozru

Привласнив пів мільйона гривень готівки, яка була речовим доказом: колишньому слідчому поліції оголосили про підозру

 • 23570 переглядiв

Колишнього слідчого поліції в Житомирі звинувачують у привласненні майже готівки, яка була речовим доказом у справі про наркотики.

На Житомирщині колишнього слідчого поліції підозрюють у привласненні майже пів мільйона гривень, що були речовими доказами. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, пише УНН.

Деталі

За даними слідства, у березні 2023 року слідчий одного з територіальних управлінь поліції Житомирщини затримував місцевого жителя за підозрою у незаконному збуті наркотичних засобів. Під час обшуку, як речовий доказ у кримінальному провадженні, у чоловіка було вилучено готівку у різних національних валютах на загальну суму в майже пів мільйона гривень.

Розкрадання 420 млн грн: судитимуть екскерівництво "Євробанку"03.01.24, 11:23

Слідчий не забезпечив їх зберігання відповідно до встановленого законом порядку, а натомість привласнив. Також він не повернув вилучені гроші і після відмови суду у визнанні їх речовими доказами та накладенні на них арешту.

Чоловіку повідомили про підозру за фактом привласнення чужого майна, яке перебувало в його віданні, шляхом зловживання своїм службовим становищем. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо

Поліцейські знешкодили злочинну групу, яка скоювала розбійні напади на Одещині. Жертвами зловмисників ставали переважно самотні літні люди. Майже всі учасники злочинної групи раніше були судимі, у тому числі за скоєння розбійних нападів.

Павло Башинський

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі