ukenru
protesti-zhovtikh-zhiletiv-pid-chas-pozhezhi-u-parizhi-postrazhdali-11-lyudey

Протести "жовтих жилетів": під час пожежі у Парижі постраждали 11 людей

 • 8976 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. У результаті пожежі, що сталася у 18-ю суботу мобілізації "жовтих жилетів" у французькій столиці Парижі, постраждало 11 осіб, передає УНН з посиланням на Associated Press.

Так, представник паризьких пожежних служб повідомив агентству, що в суботу в результаті пожежі 11 людей отримали легкі поранення. Серед них були двоє пожежників.

Раніше міністр внутрішніх справ Франції Крістоф Кастанер повідомив у Twitter про пожежу, що сталася в одному з відділень банку в центрі Парижа під час демонстрацій. Пожежа виникла в банку, який розташувався на першому поверсі семиповерхового житлового будинку біля Єлисейських полів.

Крім того, за інформацією BFMTV, у французькій столиці з початку доби було затримано 121 особу. Всього, за підрахунками каналу, на демонстрації в 18-ю суботу мобілізації "жовтих жилетів" вийшло 14,5 тис. осіб. У Парижі їх налічувалося близько 10 тис.

Як повідомляв УНН, у 18-ю суботу мобілізації учасників руху "жовті жилети" 16 березня по всій Франції продовжують збиратися маніфестанти.

Українські Національні Новини

Новини Світу