ukenru
protest-yevroblyakheriv-situatsiya-na-pivnichnomu-kordoni-stabilna

Протест "євробляхерів": ситуація на північному кордоні стабільна

 • 11236 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Ситуація на пунктах пропуску на північному кордоні України наразі стабільна, вони працюють у штатному режимі на фоні протесту автомобілістів на "євробляхах". Про це УНН повідомив помічник начальника Північного регіонального управління Держприкордонслужби з питань взаємодії зі ЗМІ Віктор Вирва.

"Ситуація стабільна, немає ніяких проблемних питань. Пункти пропуску працюють у штатному режимі", – зазначив Вирва.

Що стосується ситуації на західному і східному кордонах, то як УНН повідомили у прес-службах Західного і Східного регіональних управлінь ДПСУ, черг на пунктах пропуску також немає.

Як повідомляв УНН, у державному прикордонному комітеті Республіки Білорусь попередили водіїв, які прямують у напрямку українсько-білоруського кордону міжнародною автомобільною дорогою "Чернігів - Нові Яриловичі", про можливі ускладнення руху на фоні оголошеного протесту автомобілістів на "євробляхах" на території України.

Нагадаємо, після прийняття закону про оподаткування ввезених в Україну автомобілів з іноземною реєстрацією сьогодні власники "євроблях" вийшли на всеукраїнську акцію. Учасники протестують проти збільшення митних платежів. Акція проходить у 22 областях України

Українські Національні Новини

Кримінал та НП