propahandysty-rf-poshyriuiut-dezinformatsiiu-pro-pidhotovku-v-ukraini-mobilizatsii-zhinok-tspd

Пропагандисти рф поширюють дезінформацію про підготовку в Україні мобілізації жінок - ЦПД

 • 18285 переглядiв

російські пропагандисти поширюють дезінформацію про підготовку до мобілізації жінок і зниження призовного віку в Україні, прагнучи посіяти паніку і налаштувати цивільне населення проти військових.

Ворог продовжує поширювати дезінформаційні та маніпулятивні повідомлення про підготовку в Україні мобілізації жінок та зниження віку мобілізації. Про це заявив Центр протидії дезінформації, передає УНН.

Пропагандистські ресурси рф активно поширюють інтерв’ю одного з українських військових щодо можливості зниження віку мобілізації до 23 років та поширення мобілізації на жінок. При цьому ru-пропаганда маніпулює інформацією, видаючи особисті думки окремої людини за позицію Української держави,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що у такий спосіб кремль намагається сіяти з-поміж українців панічні настрої, провокувати розкол всередині українського суспільства та налаштовувати цивільних проти військових.

Наразі мобілізація жінок в Україні не планується. Мобілізаційний вік починається з 25 років. Намірів понижувати його немає,

- зауважили у ЦПД.

Нагадаємо

росія посилює дезінформаційну кампанію з метою дестабілізації України, просуваючи наративи про "нелегітимність" української влади та дискредитуючи мобілізаційні зусилля.

Ольга Розгон

Війна

Популярні

Новини по темі

В МОН розповіли, коли відновлять ЗНО

 • 15732 переглядiв

Ситника звільнили з посади заступника голови НАЗК - нардеп

 • 24500 переглядiв