ukenru
promislove-virobnitstvo-yaponiyi-v-lipni-strazhdaye-cherez-spalakhi-covid-19

Промислове виробництво Японії в липні страждає через спалахи COVID-19

 • 28519 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. Промислове виробництво Японії скоротилося в липні, оскільки виробництво автомобілів постраждало від пожвавлення коронавірусу в Азії, що поставило під сумнів відновлення відновлення третьої за величиною економіки світу. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Різкий рівень випадків зараження дельта-варіантами змусив уряди Азії запровадити нові обмеження та обмеження. У липні фабричне виробництво скоротилося на 1,5% у порівнянні з попереднім місяцем, свідчать офіційні дані у вівторок, постраждалі від скорочення виробництва автомобілів, а також електричних машин та обладнання для електроніки зв'язку.

Це означало, що видобуток знову скоротився, зважений постійним глобальним дефіцитом чіпів, після того, як за попередній місяць він виріс на 6,5% завдяки стрибку виробництва автомобілів. Виробництво виробничих машин, таких як виробництво напівпровідників, електронних деталей та пристроїв, зросло.

Виробники, опитані Міністерством економіки, торгівлі та промисловості (METI), очікували, що в серпні виробництво збільшиться на 3,4%, а у вересні на 1,0%.

Уряд залишив свою оцінку промислового виробництва незмінною, заявивши, що вона зростає.

Нагадаємо

В Японії після вакцинації Moderna від COVID-19 померли двоє людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японія введе надзвичайний стан ще у 8 префектурах

Українські Національні Новини

Новини Світу