ukenru
prezident-obgovoriv-iz-golovoyu-parlamentskoyi-asambleyi-nato-gibridni-zagrozi-z-boku-rf

Президент обговорив із головою Парламентської Асамблеї НАТО гібридні загрози з боку РФ

 • 10224 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Головою Парламентської Асамблеї НАТО Расою Юкнявічене під час якої відзначив "необхідність збереження трансатлантичної єдності та узгоджених підходів країн-членів Альянсу для ефективної протидії гібридним загрозам з боку Росії", передає УНН із посиланням на прес-службу Глави держави.

Як повідомили у прес-службі, Глава держави висловив вдячність Парламентській асамблеї НАТО за послідовну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України та рішуче засудження російської агресії.

Він висловив сподівання, що ПА НАТО буде надавати пріоритетну увагу питанням подальшого поглиблення партнерства з Україною в рамках політики відкритих дверей Альянсу, додали в АП.

"Петро Порошенко відзначив необхідність збереження трансатлантичної єдності та узгоджених підходів країн-членів Альянсу для ефективної протидії гібридним загрозам з боку Росії", - йдеться у повідомленні.

У прес-центрі також зазначили, що Глава держави поінформував Президента ПА НАТО про свою ініціативу закріпити у Конституції стратегічний курс нашої держави на набуття повноправного членства в НАТО.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко сподівається, що зміни до Основного закону України, які закріплять євроатлантичні прагнення українського народу, будуть прийняті найближчим часом.

Українські Національні Новини

Політика