ukenru
prezident-cherez-vibori-v-ordlo-budut-zaprovadzheni-sanktsiyi

Президент: через вибори в ОРДЛО будуть запроваджені санкції

 • 12398 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. Спільними зусиллями України та міжнародної спільноти будуть застосовані відповідні санкції через проведення за участі Росії фейкових виборів в ОРДЛО. Про це сьогодні сказав Президент України Петро Порошенко на спільному брифінгу з президентом Словаччини Андреєм Кіскою, передає кореспондент УНН.

“Впевнений, що спільними зусиллями, політико-дипломатичним шляхом, Крим і окупована частина Донбасу, де також за участю Росії нещодавно були проведені фейкові вибори, які цілком руйнують мінський процес і мінські домовленості, демонструють повне ігнорування з боку РФ, також будуть застосовані відповідні санкції”, — наголосив він.

Він засудив візит Володимира Путіна до окупованого Криму і повідомив, що доручив МЗС України відреагувати на це порушення Росією міжнародного права.

Нагадаємо, сьогодні російський президент Володимир Путін приїхав до окупованого Криму, де провів засідання президіума Держради в курортному комплексі “Мрія”, який перебуває під санкціями США.

Раніше у ЗМІ повідомили, що Європейський Союз додасть до списку санкцій п'ятьох осіб, який вважає відповідальними за організацію так званих "виборів" на Донбасі.

Додамо, фейкові вибори “Д/ЛНР” провели 11 листопада.

Українські Національні Новини

Політика