povitryani-sili-unochi-zbili-28-iz-33-shakhediv

Повітряні Сили уночі збили 28 із 33 "шахедів"

 • 317731 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Протиповітряна оборона України у ніч на 12 жовтня знищила 28 ворожих дронів-камікадзе. Усього було зафіксовано пуски 33 шахедів. Про це повідомили у Повітряних Силах ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що уночі противник атакував Україну ударними дронами типу Shahed з північного та південного напрямків – з Білгородської області росії та із мису Чауда в тимчасово окупованому Криму.

Усього зафіксовано пуски 33 «шахедів». Ворожі БпЛА летіли у різних напрямках, відтак протиповітряна оборона працювала у щонайменше шести областях України.

До відбиття повітряної атаки залучено авіацію, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи, підрозділи радіоелектронної боротьби.

Загалом цієї ночі силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 28 «Shahed-131/136».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рота АХІЛЛЕС знищила ворожої техніки на майже 6 млн доларів

Контекст 

Губернатор білгородської області росії заявив про знищення двоє будинків на території області. троє людей загинули, двоє у тяжкому стані госпіталізовані Попередньо через атаку безпілотників. Спочатку він звинувачував Україну у нападі. Потім уточнив, що це попередні дані. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Повітряні Сили уночі збили 28 із 33 "шахедів"

     • 317731 переглядiв

    путін прилетів до Киргизстану для участі у саміті СНД

     • 678064 переглядiв

    Єгипет попереджав Ізраїль про атаку ХАМАС – ВВС

     • 591629 переглядiв

    Єгипет забронював у росії пшениці на 480 тис. тонн — Bloomberg

     • 418942 переглядiв