poslyznuvshys-na-plytakh-damby-vpav-u-vodu-na-odeshchyni-zahynuv-7-richnyi-khlopchyk

"Послизнувшись на плитах дамби, впав у воду": на Одещині загинув 7-річний хлопчик

 • 24644 переглядiв

7-річний хлопчик потонув у ставку біля свого села в Одеській області, послизнувшись і впавши у воду під час купання з друзями.

В Одеській області загинув 7-річний хлопчик. Дитину без ознак життя виявили вчора близько 23-ї години у ставку неподалік села, в якому вона проживала. Про це повідомили в ГУНП в Одеській області, пише УНН.

Деталі

Попередньо поліцейські встановили, що 24 травня близько 19-ї години хлопчик з двома друзями-однолітками на велосипедах поїхали до водойми купатися. Послизнувшись на плитах дамби, він впав у воду, а товариші злякалися і поїхали в село. Але розповісти дорослим про подію наважилися не одразу.

На сполох забив місцевий пастух, виявивши на березі велосипед і дитяче взуття, про що сповістив старосту села. Вони з’ясували, чиї діти каталися біля ставка, і разом з батьками та небайдужими односельчанами почали пошуки зниклого.

"Уночі, на жаль, хлопчика знайшли у водоймі без ознак життя. Після чого на місце було викликано поліцію", - повідомили правоохоронці.

Зовнішніх ознак насильства на тілі хлопця поліцейські не виявили. Попередньо, причиною смерті дитини стало утоплення. Точну причину буде встановлено за результатами судово-медичної експертизи.

Родина хлопчика у поле зору правоохоронців не потрапляла і за місцем мешкання характеризується позитивно.

Відомості про подію внесені слідчими до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок". Триває слідство.

На Вінниччині загинула 5-річна дитина: отруїлась чадним газом 21.03.24, 14:18

Популярні

Новини по темі