ukenru
politsiya-dubayu-popovnit-avtopark-novenkimi-tesla-cybertruck

Поліція Дубаю поповнить автопарк новенькими Tesla Cybertruck

 • 26242 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. Поліція Дубаю опублікувала перше зображення електричного пікапа Tesla Cybertruck у фірмовій біло-зеленій лівреї, якими планують поповнити автопарк відомства у 2020 році. Про це повідомляє Arabian Business із посиланням на офіційний Twitter поліції, інформує УНН.

"CyberTruck. Дубайська поліція - 2020 рік", - йдеться у повідомленні.

Заявлено, що Cybertruck надійде на службу вже у 2020 році, хоча на презентації новинки Ілон Маск заявив, що виробництво пікапа розпочнеться не раніше кінця 2021 року.

У бесіді з Arabian Business керівник поліцейського управління, генерал-майор Абдулла Халіфа Аль-Маррі розповів, що Cybertruck патрулюватиме найбільш привабливі для туристів райони Дубаю. Таким чином, пікап Tesla буде задіяний у заходах, присвячених пропаганді безпеки дорожнього руху, поряд з іншими суперкарами поліції ОАЕ, такими як Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Ferrari FF або Aston Martin One-77.

Як повідомлялося раніше в УНН, за три дні Tesla отримала 200 тисяч замовлень на нову модель Cybertruck за три дні після офіційної презентації автомобіля в Сан-Франциско.

شرطة دبي - 2020 - Dubai Police #CyberTruck pic.twitter.com/V9rMPLgjS4

— Dubai Policeشرطة دبي (@DubaiPoliceHQ) November 26, 2019

Українські Національні Новини

Новини Світу