politseyski-pokazali-naslidki-raketnoyi-ataki-na-kiyivschinu

Поліцейські показали наслідки ракетної атаки на Київщину

 • 761897 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Внаслідок ракетної атаки росії на Київську область пошкоджено торгівельні обʼєкти, фасади домівок та автівки. Повибивало вікна. Обійшлось без жертв, повідомив голова Національної поліції у Київській області Андрій Нєбитов, передає УНН.

Деталі

Через падіння уламків ракет пошкоджено 2 торговельних обʼєкти, гаражний кооператив, складські приміщення. Пошкоджено вікна та балкони в 3 квартирах багатоповерхівок, вибуховою хвилею розбило скло також у відділі поліції.

Внаслідок атаки пошкоджено 11 автомобілів, найбільше постраждали вантажівка та трактор на території одного із торговельних підприємств.

На щастя, потерпілих немає.

Ще в одному із районів Київщини через падіння частин ракети вибило вікна в дитячому санаторії.

"Ми також фіксуємо займання травʼяного настилу внаслідок атаки окупанта в двох районах області. На місці працює поліція та екстрені служби", - повідомив головний правоохоронець області.

"Закликаю громадян - не нехтуйте сигналами тривоги та негайно прямуйте в найближче укриття! В разі виявлення підозрілих речей, уламків, вибухонебезпечних предметів одразу телефонуйте «102»", - додав Нєбитов.

Доповнення

Пожежа, що виникла вночі через ворожий обстріл на території торговельного підприємства в Київській області ліквідована. Потерпілих не виявлено. Про це повідомили у пресслужбі ДПСУ, передає УНН. Також ліквідовано пожежі травʼяного настилу.

Повітряна тривога на Київщині тривала майже 2 години.

Зазначається, що столиця вночі зазнала комбінованого обстрілу. Попередньо, з району саратовської обл., з літаків стратегічної авіації Ту-95МС росіяни випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Одночасно по Києву були запущені ракети іншого типу, ймовірно - балістичного.

Сили ППО знищили усі ракети різного типу, які летіли на Київ, повідомили в КМВА. Обійшлося без жертв.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Поліцейські показали наслідки ракетної атаки на Київщину

     • 761897 переглядiв

    Із сайту міноборони рф зникла інформація про суровікіна

     • 522178 переглядiв

    В російському брянську знову "бавовна": що відомо

     • 854410 переглядiв

    На російських мандріників напали акули - відео

     • 619252 переглядiв