ukenru
podivimosya-kuleba-pro-ymovirnist-zgodi-izrayilyu-na-peredachu-ukrayini-sistemi-ppo

Подивимося: Кулеба про ймовірність згоди Ізраїлю на передачу Україні системи ППО

 • 588061 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на зпитання, чи реально, що Ізраїль погодиться надати Україні системи ППО зауважив, що "країна непроста". Про це він повідомив під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Деталі

На запитання на скільки реально, що Ізраїль погодиться надати Україні системи ППО, Кулеба відповів:«Подивимося. Ізраїль країна непроста».

Він зазначив, що досвід взаємодії з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу в України є.

«Заяви та дії нового міністра закордонних справ Ізраїлю ми почули. Зараз зарано говорити якою саме буде позиція Ізраїлю. Я приблизно уявляю собі це, але нехай всі це побачать спочатку», - сказав Кулеба.

Доповнення

Новопризначений міністр закордонних справ Ізраїлю Елі Коен заявив про зміну підходу до російсько-української війни, зазначаючи, що відтепер Ізраїль менше обговорюватиме це питання, але продовжить активно надавати гуманітарну допомогу Україні.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху під час телефонної розмови з Президентом Володимиром Зеленським у п'ятницю, 31 грудня, нібито попросив підтримки України в ООН. У відповідь Зеленський нібито закликав Ізраїль надати військову допомогу Києву.

Українські Національні Новини

Політика