pislia-vybukhiv-skhozhykh-na-robotu-ppo-v-okupovanomu-krymu-vzhe-vidomo-pro-trokh-zahyblykh-palaie-zhytlovyi-budynok

Після вибухів, схожих на роботу ППО, в окупованому Криму вже відомо про трьох загиблих, палає житловий будинок

 • 28768 переглядiв

Три людини, в тому числі двоє дітей, загинули і близько 100 отримали поранення в результаті вибухів і подальшої пожежі в житловому районі недалеко від Севастополя в тимчасово окупованому росією Криму.

Після серії вибухів в тимчасово окупованому Криму виникла пожежа в житловій забудові селища Учкуївка, що розташоване на морському узбережжі поблизу Севастополя. Про це повідомляє телеграм-канал "Крымский ветер", пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що пожежа виникла в одному з будинків Учкуївки після падіння уламків. Мешканці також показують у соцмережах наслідки вибухів – пошкоджені вікна та стіни будинків. Очевидці зняли бойовий гелікоптер Ка-29, який кружляє понад пляжем.

Окупаційний глава Севастополя михайло развожаєв повідомив про загибель 3 людей, у тому числі двох дітей, а також про 100 поранених. Він заявив, що по Криму було нанесено ракетний удар.

Нагадаємо

В окупованих Севастополі і Євпаторії в Криму були чутні вибухи, при цьому спрацювала система протиповітряної оборони, а осколки ракет викликали пожежі в житловому будинку і прилеглому лісі.

Поромна переправа залишається основним елементом військової логістики росіян у Криму - Плетенчук22.06.24, 11:34

Анастасія Рябоконь

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи

     • 107940 переглядiв