ukenru
pidozryuvanogo-u-zamakhu-na-vbivstvo-prokurora-zvilnili-z-pid-varti-u-kropivnitskomu

Підозрюваного у замаху на вбивство прокурора звільнили з-під варти у Кропивницькому

 • 13031 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Ленінський районний суд розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно підозрюваного Ш. у замаху на вбивство прокурора в Кропивницькому. Про це поінформували в пресслужбі суду, передає УНН.

За версією слідства, громадянин В. разом із підозрюваним Ш. прибули до дому прокурора. За версією слідства, з мотивів помсти, у зв’язку з виконанням прокурором своїх службових обов’язків під час здійснення процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні, де фігуранти у справі є друзями громадянина В. та підозрюваного Ш., хотіли його вбити.

Зловмисники усвідомлювали, що прокурор разом зі своєю дружиною та двома неповнолітніми дітьми перебувають вдома. Погрожували життю та здоров’ю останніх та стріляли з вогнепальної зброї в бік домоволодіння. Чоловіки вирішили, що вбили прокурора, однак, від лишився неушкодженим.

Сторона захисту натомість надала зворотні докази щодо непричетності підозрюваного Ш. до цієї справи.

Слідчий суддя ухвалив відмовити в задоволенні клопотання старшого слідчого та звільнити підозрюваного Ш. з-під варти в залі суду.

Нагадаємо, слідчі поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом посягання на життя працівника прокуратури. 1 жовтня в обласному центрі зловмисники декілька разів вистрілили в бік житлового будинку працівника прокуратури. Нападники погрожували розправою прокурору та його родині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП