ukenru
pidozri-figurantam-spravi-sheremeta-zasnovani-na-ekspertizakh-avakov

Підозри фігурантам справи Шеремета засновані на експертизах - Аваков

 • 10060 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. Експертиза встановила ДНК підозрюваних на вибухівці, ідентичній тій, якою був підірваний автомобіль Павла Шеремета. Про це розповів міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера", передає УНН.

"Ми отримали попередні висновки експертизи ... Висновок експерта це вже серйозно ... В основу нашої підозри лягає найголовніше - експертиза. Пума і Буча виготовили міну, практично ідентичну тій, якою був убитий Павло Шеремет. Антоненко і Кузьменко, вона ж "Ліса", відповідно до експертизи, були тими двома людьми, які заклали міну під автомобіль Павла Шеремета - це другий факт", - сказав Аваков.

Він також розповів, що під час слідства розроблялися 20 груп.

Нагадаємо, 12 грудня в поліції повідомили про перших затриманих у гучній справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Затримали кількох осіб.

Правоохоронці назвали підозрюваних в убивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна і Владислав Грищенко, Юлія Кузьменко. Остання по телефону обговорювала можливий замах на вбивство Марусі Звіробій і викрадення її дітей.

Як повідомлялося, за версією слідства Антоненко організатор, а Кузьменко виконавець вбивства Шеремета.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП