pidlitok-napav-na-litnoho-cholovika-matir-zvynuvachuiut-u-nekhtuvanni-batkivskymy-oboviazkamy

Підліток напав на літнього чоловіка, матір звинувачують у нехтуванні батьківськими обов'язками

 • 24493 переглядiв

Київські правоохоронці склали протокол на матір 14-річного підлітка, який через неприязні стосунки вдарив безпорадного пенсіонера. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у місті Києві, передає УНН.

Деталі

Київські правоохоронці склали протокол на матір 14-річного підлітка, який через неприязні стосунки вдарив безпорадного пенсіонера. Про інцидент поліцейські дізналися з соціальних мереж - відео, на якому підліток провокує конфлікт з літнім чоловіком у під'їзді багатоповерхівки та б’є його ногою, було поширено в одному зі столичних телеграм-каналів.

За інформацією, правоохоронці з'ясували, що підліток мешкає в одному будинку з пенсіонером і ставиться до нього зневажливо. Побачивши чоловіка на сходовому майданчику, підліток спочатку виганяв його на вулицю, а потім вдарив ногою. Інцидент був знятий на відео подругою підлітка і поширений у соцмережах.

14 червня підліток з батьками був викликаний до поліції для надання пояснень. Правоохоронці наголосили, що зневажливе ставлення до інших людей є неприпустимим і може мати правові наслідки.

Оскільки пенсіонер відмовився подавати заяву, на матір підлітка склали протокол за неналежне виконання батьківських обов'язків (ст. 184 КУпАП). Інформацію також передали до соціальних служб і школи для подальшої виховної роботи.

Чоловікові повідомили про підозру за хуліганство напідпитку біля Меморіалу Героїв у Кривому Розі16.04.24, 12:59

Юлія Котвицька

Суспільство

Популярні

ППО працює на Київщині через загрозу атаки БпЛА

 • 62928 переглядiв

У Києві оголошено повітряну тривогу

 • 83704 переглядiв

У Києві оголошено повітряну тривогу: працює ППО

 • 44948 переглядiв

Новини по темі

Саміт миру: завершилось перше пленарне засідання

 • 132572 переглядiв

Італія буде підтримувати відновлення України - Таяні

 • 131053 переглядiв

Миром не може стати українська капітуляція - Макрон

 • 30562 переглядiв