pekines-iz-ssha-z-piatoi-sproby-otrymav-zvannia-naipotvornishoho-sobaky-u-sviti

Пекінес із США з п'ятої спроби отримав звання найпотворнішого собаки у світі

 • 122879 переглядiв

8-річний пекінес з Орегону, який страждає від наслідків чуми, але залишається щасливою собакою, з п'ятої спроби виграв конкурс на звання найпотворнішої собаки в світі.

8-річний пекінес зі штату Орегон був названий найпотворнішою собакою у світі, і це була його п'ята спроба отримати головний приз на конкурсі. Про це УНН пише з посиланням на NYT.

Деталі

Пес на ім'я Дикий Танг народився та був вирощений у Лос-Анджелесі. Нещодавно він переїхав до Орегону зі своєю власницею Енн Льюїс.

Цуценям переніс чумку, що вплинуло на його дихальну, шлунково-кишкову та нервову системи. Хвороба мала довготривалі наслідки: зуби у нього не виросли, що змушує його язик постійно стирчати, а права передня лапа неконтрольовано рухається.

Тим не менш, Дикий Танг —щасливий собака, який обожнює людей, інших собак і свої іграшки. Він також допоміг врятувати сімох пекінесів з України, взявши участь у промоції збору коштів, щоб перевезти собак з України у безпечне місце під час воєнних дій. Дикий Танг також активно пропагує вакцинацію домашніх тварин.

Нагадаємо

12 собак-саперів поповнили ряди Збройних Сил України. Їх передали у рамках довготривалого проєкту Європейського Союзу та України.

Dogecoin-собака Кабосу помер через 14 років як мем24.05.24, 15:38

Ірина Колеснік

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    У порт Маріуполя знову зайшов танкер

     • 36817 переглядiв

    За вчора росіяни вбили двох цивільних на Донеччині

     • 34970 переглядiв