parye-vidpravit-na-vibori-v-ukrayinu-27-sposterigachiv

ПАРЄ відправить на вибори в Україну 27 спостерігачів

 • 6506 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Делегація з 27 членів Парламентської асамблеї Ради Європи цього тижня прибуде в Україну для спостереження за проведенням президентських виборів 31 березня. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ПАРЄ.

"Делегація з 27 членів Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) на чолі з Анжелою Сміт з Великої Британії відвідає Україну з 29 березня по 1 квітня, щоб спостерігати за проведенням президентських виборів 31 березня разом зі спостерігачі від Парламентської асамблеї ОБСЄ, Європейського парламенту, Парламентської асамблеї НАТО та Бюро ОБСЄ з демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, делегація у супроводі члена експертного юридичного органу Ради Європи Венеціанської комісії повинна зустрітися з кандидатами в президенти або їх представниками, посадовими особами, які займаються виборами, і представниками громадянського суспільства і засобів масової інформації, перш ніж приступити до спостереження за голосуванням.

У ПАРЄ нагадали, що якщо жоден з кандидатів не набере абсолютної більшості голосів в першому турі виборів, 21 квітня має відбутися другий тур, де буде два кандидати з найбільшої кількістю голосів за результатами першого туру.

Нагадаємо, ЦВК завершила процес реєстрації офіційних спостерігачів на виборах Президента України. Всього зареєстровано 2 344 офіційних спостерігачів.

Також нагадаємо, ЦВК відмовила ОБСЄ у реєстрації 24 росіян спостерігачами на виборах.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ПАРЄ відправить на вибори в Україну 27 спостерігачів

     • 6506 переглядiв

    Україна та Словаччина обговорили співпрацю в галузі АПК

     • 7770 переглядiв

    Після масових обшуків у Криму затримані вже 17 осіб

     • 8320 переглядiв

    В декларації голови Держрезерву виявили порушення

     • 7168 переглядiв

    Робочі підгрупи щодо Донбасу зібралися у Мінську

     • 8664 переглядiв