papa-frantsisk-propustiv-khresniy-khid-cherez-kholodnu-pogodu

Папа Франциск пропустив Хресний хід через холодну погоду

 • 1047034 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Папа римський Франциск пропустив Хресний хід, що пройшов біля стін Колізею, через холодну погоду в Римі, повідомили у Ватикані, передає УНН.

Деталі

Уперше зі свого обрання у 2013 році Папа Франциск не взяв участі у Хресній ході, що відбулася в Римі напередодні головного християнського свята - Великодня, який католики цього року відзначають 9 квітня. Понтифік стежив за службою, що проходила просто неба, зі своєї резиденції у Ватикані.

За словами офіційного представника Маттео Бруна, він, як і раніше, буде присутній на святкуванні Страстей Господніх у базиліці Святого Петра у Ватикані.

Відомо, що температура в Римі в п'ятницю ввечері була близько 10°C. Останніми днями в столиці настало похолодання, а за містом напередодні випав сніг. Папу Франциска лише минулими вихідними виписали з лікарні, де він перебував із бронхітом.

Після виписки Ватикан повідомив, що понтифік братиме участь у всіх заходах Страсного тижня, включно з традиційною великодньою недільною месою на площі Святого Петра.

Раніше

Папа Франциск був госпіталізований. Пізніше у Ватикані повідомили, що стан здоров’я Папи Франциска помітно покращився після інфузії антибіотиків від інфекційного бронхіту.

Як писав УНН, 1 квітня Папу Римського Франциска виписали з лікарні після трьох днів госпіталізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папа Франциск закликав молитися за "змучений війною народ" України

Доповнення 

Папа переніс операцію на кишечнику у липні 2021 року. Він також більше року страждає від серйозних проблем з коліном, через які йому часто доводиться користуватися інвалідним візком. Франциск поки що відмовляється від операції на коліні.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Папа Франциск пропустив Хресний хід через холодну погоду

     • 1047034 переглядiв

    Зеленський відзначив нагородами 771 українського воїна

     • 855747 переглядiв

    “Прометей” став чемпіоном України з волейболу

     • 1352013 переглядiв

    Помер зірка S Club 7 Пол Каттермол

     • 1431473 переглядiв