okupanty-zruinuvaly-rekreatsiinu-infrastrukturu-azovskoho-uzberezhzhia-i-reklamuiut-liudiam-kurorty-kavkazu-fedorov

Окупанти зруйнували рекреаційну інфраструктуру Азовського узбережжя і рекламують людям "курорти Кавказу" - Федоров

 • 27532 переглядiв

російські окупанти зруйнували рекреаційну інфраструктуру на Азовському узбережжі, окупували курорти, заборонили доступ до моря, закрили пляжі і рекламують жителям "курорти Кавказу".

Загарбники зайняли бази відпочинку Азовського узбережжя і рекламують мешканцям "курорти Кавказу", а дітей з тимчасово окупованих територій везуть на "відпочинок" до віддалених регіонів рф. Про це голова Запорізької ОДА Іван Федоров, пише УНН.

Деталі

За його словами, росіяни перетворили Азовське узбережжя в межах окупованої території Запорізької області на мілітарну зону: бази відпочинку зайняті окупантами, вихід в море заборонений, частина пляжів закрита.

Федоров зазначає, що дітей з тимчасово окупованих територій росіяни везуть на "відпочинок" до віддалених регіонів рф, наприклад, кабардино-балкарії, чечні тощо.

Дорослим окупанти пропонують "курорти Кавказу". Натомість заманюють на ТОТ відпочивальників з ростовської, самарської, тюменської та іркутської областей, щоб було за чиїми спинами ховати воєнну техніку і особовий склад ворога.

Нагадаємо

російські загарбники в окупованому Мелітополі посилюють майновий тиск на мешканців, організовуючи рейди та фільтрацію з метою виявлення "безхазяйного майна", його вилучення та розпорядження на власний розсуд для заселення військових чи приїжджих робітників або подальшого продажу.

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні на водоймах за тиждень загинуло 38 людей

     • 16572 переглядiв

    На МКС скасували вихід двох астронавтів у відкритий космос

     • 20417 переглядiв