okupanty-vdaryly-po-kostiantynivtsi-na-donechchyni-piatero-poranenykh

Окупанти вдарили по Костянтинівці на Донеччині: п'ятеро поранених

 • 10777 переглядiв

Сьогодні, 20 вересня, російські війська обстріляли з артилерії Костянтинівку Донецької області, внаслідок чого п'ятеро людей отримали поранення. Пошкоджено, зокрема, багатоквартирних будинків, торговельні павільйони і  газопровід, повідомили в обласній прокуратурі, передає УНН.

За даними слідства, 20 вересня 2024 року зс рф обстріляли м. Костянтинівка. За попередніми даними, окупанти завдали удару по населеному пункту з артилерії. Внаслідок влучання засобів ураження дістали тілесні ушкодження п’ятеро місцевих жителів – чотири жінки віком від 60 до 88 років та 57-річний чоловік. У потерпілих діагностовано мінно-вибухові травми й осколкові поранення

- йдеться у повідомленні прокуратури.

Як повідомляється, внаслідок обстрілу рф пошкоджено фасади багатоквартирних будинків, торговельні павільйони, газопровід, магазин, адмінбудівлю, гараж, а також лінію електромережі й газопровід.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Троє загиблих, восьмеро поранених, пошкоджені заклади освіти - наслідки ворожих обстрілів Донеччини20.09.24, 11:00

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

ЄС надасть Україні кредит до 35 млрд євро в межах зобов'язань G7

 • 13948 переглядiв

У бюджеті на 2025 рік закладено понад 43 млрд грн на Дорожній фонд

 • 10419 переглядiв