okupanty-skynuly-kab-na-zhytlovyi-budynok-u-krasnohorivtsi-na-donechchyni

Окупанти скинули КАБ на житловий будинок у Красногорівці на Донеччині

 • 22624 переглядiв

Російські війська запустили ракету КАБ-1500 по житловому п'ятиповерховому будинку в Красногорівці Донецької області, в результаті чого три людини загинули і дві жінки були евакуйовані поліцією.

Загарбники здійснюють обстріл Донецької області: 26 березня російськими військами було спрямовано КАБ-1500 на житлову п’ятиповерхівку в Красногорівці. Згідно з офіційною інформацією МВС України, трьох постраждалих і двох жінок було евакуйовано фахівцями поліції, передає УНН.

Деталі

Покровський район Донецької області під російським обстрілом. Окупанти знищують населений пункт Красногорівка. Цієї доби російські окупанти скинули КАБ-1500 на житлову п’ятиповерховий будинок в Красногорівці.

Як повідомляє поліція, у перші години після обстрілу на місці працював екіпаж "Білий Янгол", - було евакуйовано постраждалих.

Поліцейські евакуювали трьох постраждалих і двох жінок, які попросили забрати їх з пекла.

– ідеться у повідомленні.

На виїзді з міста група мало не потрапила під ворожий удар — життя врятували лічені хвилини.

Нагадаємо

Росіяни обстріляли місто Новогродівка, що на Донеччині. В результаті ворожої атаки одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

УНН повідомляв, що на початку березня, росіяни випустили чотири ракети С-300 по Покровську Донецької області, - пошкоджено 11 багатоповерхівок, 3 приватних будинки та 3 адміністративні будівлі.

Російські війська сьогодні завдали удару по цивільній інфраструктурі в Білопіллі Сумської області, пошкодивши КАБами центр дитячої та юнацької творчості та близько 20 будинків.

Популярні

Новини по темі

В Україні вже утворилося понад 600 тис. тонн відходів руйнації

 • 26181 переглядiв