odeska-obladministratsiia-skasuvala-cherhovi-marnotratni-tendery-na-sumu-370-mln-hrn

Одеська обладміністрація скасувала чергові марнотратні тендери на суму 370 млн грн

 • 29611 переглядiв

Робоча група при Одеській ОВА заблокувала непотрібні тендери на 370,5 млн грн, врятувавши громади від потенційних втрат через переплату на закупівлях.

Робоча група при Одеській облдержадміністрації "Прозорість і підзвітність" заблокувала непотрібних трендів на 370 млн 500 тис грн. Про це повідомляє очільник ОВА Олег Кіпер, передає УНН.

"Цифра дня: 370 500 000+ гривень зекономлених коштів на тендерах.  Саме таку суму громади Одещини могли втратити через переплату на оголошених закупівлях. І саме таку суму робоча група при обладміністрації "Прозорість і підзвітність" заблокувала, щоб повернути її назад в бюджети для більш раціональних витрат. Передусім - на підтримку наших воїнів", - пише Кіпер.

Серед скасованих тендерів, зокрема завищені закупівлі харчових продуктів, меблів, автівок, розробка документації, не термінові ремонти та інше, уточнив Кіпер.

"Працюємо далі, раціональне використання коштів - запорука нашої Перемоги!", - резюмував він.

Нагадаємо

Наприкінці минулого року при Одеській облдержадміністрації за ініціативи Кіпера запрацювала робоча група "Прозорість та підзвітність". До складу робочої групи увійшли представники обласних управлінь СБУ, прокуратури та Нацполіції. А ще – Бюро економічної безпеки і НАБУ. Робоча група, серед іншого, здійснює контроль за належним використанням коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії, аналізує інформацію про закупівлі тощо. 

Популярні

Новини по темі

У рф зіштовхнулись два поїзди, з рейок зійшло 10 вагонів

 • 26849 переглядiв