ukenru
odeschina-viyshla-z-chervonoyi-zoni-karantinu

Одещина вийшла з "червоної" зони карантину

 • 16854 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. З 25 квітня Одеська область виходить із "червоної" зони карантину. На території регіону буде встановлено "жовтий" рівень епідеміологічної небезпеки. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, передає УНН.

Так, сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Цитата: 

"За результатами Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 25 квітня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Одеської області, та застосувати на території Одеської області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для “жовтого” рівня епідемічної небезпеки", - повідомив Немчінов.

Що було раніше 

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив, що з дня на день Київ буде виходити з червоного рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Доповнення 

В Україні зафіксовано вже 2,017 млн випадків коронавірусної хвороби COVID-19, приріст за добу, 23 квітня, — 12,7 тисяч, що є падінням з учорашнього показника. Летальних випадків за добу — 392.

Українські Національні Новини

Політика