ochikuiemo-vzhe-zavershennia-yevlash-pro-pidhotovku-pilotiv-na-f-16

“Очікуємо вже завершення”: Євлаш про підготовку пілотів на F-16

 • 20111 переглядiв

Навчання українських пілотів на винищувачах F-16 триває в три етапи, і очікується, що незабаром пілоти завершать навчання і наберуть необхідну кількість льотних годин, а інженери та механіки також пройдуть підготовку з технічного обслуговування цих літаків.

Підготовка пілотів на винищувачах F-16 триває в три етапи. Тренування також проходять інженери й механіки. Наразі очікується завершення підготовки пілотів, вже напрацювали необхідну кількість польото-годин.

Про це в ефірі телемарафону розповів речник Повітряних сил Ілля Євлаш, передає УНН.

Деталі

Цей процес є безперервним. Як і раніше говорив, то в нас є три етапи: наземна підготовка, підготовка на легкомоторних літаках та безпосередньо на F-16. Також ми готуємо і інженерів, механіків, які забезпечуватимуть обслуговування даних літаків. Власне очікуємо вже завершення, на останніх етапах підготовки наших пілотів, які вже напрацювали необхідну кількість польото-годин

- сказав Євлаш.

Нагадаємо

Цілі, по яким зможуть наносити ураження літаки F-16, буде визначати військове керівництво, однак швидкого ефекту очікувати не варто, оскільки пілоти мають освоїтися в повітряному просторі України.

Популярні

Новини по темі

ЄС ще на рік продовжив санкції проти рф за окупацію Криму

 • 14151 переглядiв

Вибух стався на військовому полігоні у Чехії, є постраждалі

 • 13158 переглядiв