ukenru
obyekti-naftogazovoyi-infrastrukturi-ukrayini-narazi-ne-zaznayut-sistemnikh-obstriliv-naftogaz

Об’єкти нафтогазової інфраструктури України наразі не зазнають системних обстрілів – Нафтогаз

 • 57295 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Об’єкти нафтогазової інфраструктури України наразі не зазнають системних обстрілів. Такими є оперативні дані НАК Нафтогаз України станом на 10:00, пише УНН.

Цитата

"Наводимо оперативну інформацію щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 10:00 24 лютого 2022 року. АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на більшості об’єктів у штатному режимі. За поточну добу пошкоджень об’єктів внаслідок обстрілів не зафіксовано", - повідомили в компанії.

Деталі

Разом з тим, повідомляється що на даний момент прийняте рішення про зупинку роботи тих об’єктів, які розташовані в Луганській області поблизу лінії розмежування: УКПГ Лобачівська, Борівське, Капітанівське, Муратівське, Вільхівське 1-2, неподалік від яких ведуться військові дії. Проводиться евакуація співробітників з об’єктів у зоні найвищого ризику.

Всі об’єкти АТ “Укртранснафти” та АТ “Укртрансгаз” працюють в штатному режимі, зазначили в компанії.

Диспетчери ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" виконують свої функції з прийому-передачі природного газу контрагентам віддалено. Порушень у роботі немає.

ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” працює в штатному режимі, працівники перейшли у режим віддаленої роботи.

Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ (Львівська область), які знаходяться в управлінні ТОВ “Нафтогаз Тепло”, працюють в штатному режимі.

Голова правління НАК ”Нафтогаз України” Юрій Вітренко, а також всі керівники національної компанії, працюють в Києві.

Додамо

Сьогодні о 5:00 президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції на Донбасі і закликав українських військових скласти зброю.

Зеленський повідомив про введення воєнного стану на всій території України.

Глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив про початок загарбницької війни проти України.

Українські Національні Новини

Суспільство