novoobranyi-holova-nazk-zustrivsia-z-poslamy-g7-ta-rozpoviv-pro-plany-z-rozvytku-natsahentstva

Новообраний голова НАЗК зустрівся з послами G7 та розповів про плани з розвитку Нацагентства

 • 31189 переглядiв

Новообраний голова НАЗК Віктор Павлущик провів свою першу зустріч з послами країн G7 та Головою Представництва ЄС в Україні, де представив своє бачення подальшого розвитку Нацагентства.

У вівторок, 12 березня, новообраний Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Віктор Павлущик провів першу зустріч з послами країн "Великої сімки", акредитованими в Україні, та Головою Представництва ЄС в Україні. Про це пише пресслужба НАЗК, передає УНН.

Деталі 

Дипломати привітали очільника НАЗК з перемогою в конкурсі, відзначили відкритість та прозорість роботи конкурсної комісії та запевнили у своїй незмінній підтримці Нацагентства.

Під час зустрічі Віктор Павлущик презентував своє бачення подальшого розвитку НАЗК.

За його словами, пріоритетами у діяльності він бачить згуртованість команди для сталої ефективної роботи, вдосконалення процесу декларування та його подальша автоматизація, оптимізація та спрощення роз'яснень для публічних службовців.

Також він наголосив на важливості роботи з координації виконання Державної антикорупційної програми (ДАП) та запобіганню корупційних ризиків в найбільш уражених корупцією сферах. 

Президент підписав законопроєкт про лобізм, необхідний для переговорів про членство в ЄС12.03.24, 11:12

Посли країн G7 також запевнили, що покладаються на Національне агентство у формуванні антикорупційної політики, впровадженні Реєстру прозорості на основі закону "Про доброчесне лобіювання", а також всіх заходів для формування нульової толерантності до корупції в суспільстві.  

Україна та українці зробили свій вибір - це шлях до ЄС та європейських інституцій. У нас немає іншого вибору як перемогти на полі бою і подолати корупцію всередині країни. НАЗК реалізовуватиме всі законодавчо встановлені повноваження, а також готове до нових викликів

– сказав Голова НАЗК.

Доповнення

Учасниками зустрічі стали посли країн "Великої сімки", акредитовані в Україні, серед яких: П’єр Франческо Дзадзо (Посол Італії в Україні), Гаель Вейсьєр (Посол Франції в Україні), Мацуда Кунінорі (Посол Японії в Україні), Катаріна Матернова (Посол ЄС в Україні, Голова Представництва ЄС), Роберт Нідем (Тимчасово повірений у справах Посольства США в Україні), Тім Пранґе (Тимчасово повірений у справах Посольства ФРН в Україні),  Шериф Нагі (Тимчасово повірений у справах Посольства Канади в Україні).

Нагадаємо

Минулого місяця Спеціальна комісія обрала Віктора Павлущика новим головою НАЗК. До цього він працював керівником відділу детективів НАБУ.

НАЗК та Женевський центр управління сектором безпеки підписали Меморандум про співпрацю та обмін інформацією01.03.24, 04:26

Популярні

Новини по темі

У курській області рф оголосили ракетну небезпеку

 • 35278 переглядiв