ukenru
netaniahu-prooperuiut-pid-zahalnym-narkozom-post-premiera-izrailiu-tymchasovo-zaime-ministr-yustytsii

Нетаньягу прооперують під загальним наркозом, пост прем'єра Ізраїлю тимчасово займе міністр юстиції

 • 38295 переглядiв

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху буде прооперований з приводу грижі під загальним наркозом, а міністр юстиції Ярів Левін тимчасово виконуватиме обов'язки прем'єр-міністра під час операції.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу буде прооперований з приводу грижі, повідомляє прес-служба глави уряду країни; операція проводиться під загальним наркозом. На посаді прем’єр-міністра Нетаньягу замінить міністр юстиції Ярів Левін, передає УНН.

Деталі

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу має прооперуватись у неділю ввечері. У канцелярії Нетаньяху заявили, що під час планового звичайного огляду, у прем’єра була виявлена грижа. Йдеться про те, що прем'єр-міністр перебуватиме під повним наркозом і без свідомості під час операції.

Згідно з інформацією, операція проводиться під загальним наркозом. Міністр юстиції Ярів Левін обійме посаду глави уряду. Засідання військового кабінету Ізраїлю було призначено на вечір неділі.

Поки Нетаньягу буде прооперований, очікується, що тисячі ізраїльтян вийдуть на мітинги, щоб висловити своє розчарування його урядом і закликати його піти у відставку.

У 2013 році 74-річний Нетаньяху переніс операцію з видалення грижі, а минулого року йому встановили кардіостимулятор, нагадує CNN.

Нагадаємо

Прем’єр-міністр Беньямін Нетаньягу скасував заплановану поїздку ізраїльської делегації до Вашингтона, про яку президент Джо Байден особисто просив тиждень тому, після того, як Рада Безпеки ООН ухвалила резолюцію із закликом до припинення вогню у Газі.

Міжнародний суд ООН 28 березня видав нові тимчасові заходи щодо Ізраїлю, оскільки гуманітарна ситуація в Газі, яка обложена бомбами, продовжує погіршуватися. За рішенням суду Ізраїль має вжити всіх необхідних заходів для забезпечення безперешкодного постачання гуманітарної допомоги до сектору Гази.

Ізраїль використовує голод, як зброю у війні в Газі - представник ООН з прав людини Фолькер Тюрк28.03.24, 12:58 • [views_0]