ne-bilshe-10-kabiv-za-dobu-okupanty-zmenshyly-kilkist-udariv-aviabombamy-po-kharkivshchyni

Не більше 10 КАБів за добу: окупанти зменшили кількість ударів авіабомбами по Харківщині

 • 19642 переглядiв

Голова Харківської ОВА повідомив про зменшення кількості ударів керованими авіабомбами по області. Раніше ворог застосовував 30-60 КАБів за добу, тепер не більше 10, що є наслідком ефективної роботи ЗСУ.

Якщо раніше ворог застосовував по Харківщині від 30 до 60 керованих авіабомб, то наразі не більше 10 КАБів за добу. Це наслідки ефективної роботи Збройних сил України. Про це повідомив у понеділок голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону, передає УНН.

"Ми фіксуємо зменшення ударів КАБами. Ми їх раніше мали від 30 до 60 ударів, однак все одно ворог продовжує бити по нашим цивільним населеним пунктам. Це Богодухівський район — північ нашої території, Золочівський напрямок, Липецький, Вовчанський, тобто фактично все прикордоння. І в нас є, на жаль, поранені серед цивільних (...). Звичайно, прикордоння наше і ті території мали удари від 30 до 60 КАБ за добу, то наразі не більше 10. Наслідки ефективної роботи наших Збройних Сил", - сказав Синєгубов.

Нагадаємо

Раніше Синєгубов заявляв, що у Харківській області планують посилити вимоги комендантської години для прикордонних та безпосередньо фронтових територій.

Популярні

Новини по темі