napruzhenyi-ranok-v-izraili-po-tsentralnii-chastyni-krainy-bulo-vypushcheno-raketu-klasu-zemlia-zemlia

Напружений ранок в Ізраїлі: по центральній частині країни було випущено ракету класу "земля-земля"

 • 16247 переглядiв

Ракета класу "земля-земля", випущена з Ємену, впала на відкритій місцевості в центральному Ізраїлі. Сирени повітряної тривоги пролунали по всій країні, активовано ракети-перехоплювачі, жертв і руйнувань немає.

Ракета, випущена з Ємену, впала на відкритій місцевості, викликавши попереджувальні сирени по всій країні. Пише УНН із посиланням Rai News.

У неділю з території Ємену по центральній частині Ізраїлю було випущено ракету класу "земля-земля". У розпал інциденту було активовано ракети-перехоплювачі. Ракета влучила в безлюдну місцевість та, як повідомили ізраїльські військові, - не спричинила жодних пошкоджень.

Внаслідок удару ЦАХАЛ по гуманітарній зоні у Газі загинули щонайменше 19 людей 11.09.24, 09:25

 Сирени повітряної тривоги пролунали в Тель-Авіві і по всьому центральному Ізраїлю за кілька хвилин до падіння ракети близько 6:35 ранку за місцевим часом (03:35 за Гринвічем), що змусило жителів побігти в укриття.

Армія оборони та ВПС Ізраїлю розпочали розслідування щодо атаки балістичними ракетами хуситів цього ранку та чому ракету не було перехоплено, незважаючи на кілька ракет-перехоплювачів. 

Крім того, ізраїльські ЗМІ повідомляють, що запущений з Лівану дрон вибухнув у місті Метула на північному кордоні. Ніхто не постраждав, але за попередньою інформацією, є матеріальні збитки.

"Хезболла" атакувала північ Ізраїлю у відповідь на удар по Лівану08.09.24, 04:58

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Сербії можуть повернути обов'язкову військову службу

     • 15902 переглядiв

    ППО України знищила ракету та 10 дронів під час нічної атаки

     • 30517 переглядiв