napad-na-irynu-farion-kvalifikovano-yak-zamakh-na-umysne-vbyvstvo-rozkryttia-zlochynu-v-aktyvnii-fazi-klymenko

Напад на Ірину Фаріон кваліфіковано як замах на умисне вбивство, розкриття злочину в активній фазі - Клименко

 • 16045 переглядiв

У Львові стався напад на Ірину Фаріон, який кваліфікували як замах на умисне вбивство. Стан потерпілої тяжкий, поліція та СБУ працюють над розкриттям злочину та пошуком нападника.

Глава МВС Ігор Клименко заявив, що напад на Ірину Фаріон кваліфіковано як замах на умисне вбивство, передає УНН.

"Напад на Ірину Фаріон кваліфіковано як замах на умисне вбивство. Стан потерпілої тяжкий, лікарі борються за її життя", - повідомив Клименко у Telegram.

За словами міністра, поліція, інші необхідні служби працюють на місці стрільби.

"Мають покази свідків, опрацьовують дані з камер відеоспостереження. Розкриття злочину в активній фазі. Систематично отримую доповіді від керівництва поліції про вжиті заходи та встановлені обставини", - резюмував міністр.

Всі необхідні сили Нацполіції та СБУ задіяні, щоб встановити обставини злочину: Зеленський про замах на Ірину Фаріон19.07.24, 21:06

Додамо

За даними Нацполіції, замах стався сьогодні близько 19:30 на одній із вулиць Львова. Невідомий здійснив постріл зі зброї у бік 60-річної жінки. Лікарі госпіталізували потерпілу із пораненням голови.

На місці працюють слідчі, оперативники, керівництво поліції Львівщини. Вживаються заходи для встановлення особи та затримання стрілка, додали правоохоронці.

І хоч Нацполіція не називає імені громадської діячки - раніше депутат Львівської міської ради повідомив про замах на мовознавицю Ірину Фаріон.

Популярні

Новини по темі