namahavsia-vybratysia-pid-chas-vidkliuchennia-svitla-na-kyivshchyni-cholovik-zahynuv-vpavshy-v-shakhtu-lifta

Намагався вибратися під час відключення світла: на Київщині чоловік загинув, впавши в шахту ліфта

 • 11154 переглядiв

66-річний чоловік загинув, впавши в шахту ліфта у Вишневому Київської області, коли намагався вибратися із застряглого ліфта під час відключення електроенергії, не дочекавшись екстрених служб.

У Вишневому на Київщині чоловік намагався самостійно вибратися з ліфта, який зупинився під час відключення світла, але зірвався і впав у шахту ліфта, після чого помер у кареті швидкої допомоги, повідомили у п'ятницю у ГУНП в області, пише УНН.

Деталі

"28 червня, близько 12:55, до поліції надійшло повідомлення про те, що в багатоквартирному будинку чоловік зірвався в шахту ліфта з висоти приблизно 5-го поверху", - ідеться у повідомленні.

Як вказано, постраждалого дістали рятувальники та медики. "Йому надали медичну допомогу. 66-річний громадянин був у свідомості, однак по дорозі в лікарню помер у кареті швидкої допомоги", - повідомили у поліції.

"Як попередньо встановили на місці правоохоронці, кабіна ліфта, у якій їхав чоловік, зупинилась між поверхами під час відключення світла. Загиблий самостійно відкрив ліфт, не дочекавшись приїзду екстрених служб. Внаслідок чого зірвався в шахту ліфта", - зазначили у поліції.

Поліцейські встановлюють обставини інциденту.

"Поліція Київщини закликає до обережності та пильності під час стабілізаційних відключень! Якщо ви опинилися у ліфті, й зникла електроенергія, не намагайтесь самостійно покинути кабіну, обовʼязково дочекайтесь приїзду служб!" - наголосили у поліції.

В Одесі водій врізався в стовп, намагаючись об'їхати пішоходів на перехресті з відключеним світлофором: серед постраждалих діти27.06.24, 11:23

Популярні

Новини по темі

Снарядного голоду у Сил оборони України немає - Волошин

 • 17382 переглядiв