ukenru
na-zakarpatti-vzialy-pid-vartu-shche-odnoho-perepravnyka-dpsu

На Закарпатті взяли під варту ще одного переправника - ДПСУ

 • 35220 переглядiв

За спробу незаконного переправлення людей з України до Словаччини суд на Закарпатті взяв під варту на 60 діб із заставою понад 242 тис. грн "переправника", який незаконно переправляв людей за кордон за гроші, з можливістю внесення застави у розмірі понад 242 тис. грн.

На Закарпатті судитимуть "переправника", який за гроші нелегально переводив людей за кордон. Суд ухвалив рішення про взяття його під варту на 60 діб із заставою понад 242 тис. грн. Про перебіг справи розповіли в ДПСУ, передає УНН.

Взяли під варту на 60 діб із заставою понад 242 тис. грн: суд обрав запобіжний захід переправнику Чоловік не раз потрапляв у поле зору прикордонників.

– йдеться в повідомлення ДПСУ.

Деталі

Таке рішення ухвалив учора Ужгородський міськрайонний суд стосовно фігуранта кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

За даними Держприкордонслужби, співробітники Чопського прикордонного загону затримали його "на гарячому" 16 березня цього року. Він саме намагався перевести з України до Словаччини двох харків'ян та одного чернівчанина.

До Молдови за $6000: на Одещині викрили чергову схему незаконного перетину кордону21.03.24, 19:41 • [views_0]

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.