na-volyni-z-lypnia-tymchasovo-prypyniaiut-osvitliuvaty-avtomobilni-dorohy

На Волині з липня тимчасово припиняють освітлювати автомобільні дороги

 • 17585 переглядiв

У зв'язку з необхідністю обмежити споживання електроенергії через російські атаки на енергетичні об'єкти, з 1 липня у Волинській області буде призупинено зовнішнє освітлення вздовж автошляхів державного значення, за винятком міжнародних пунктів пропуску та понад сотні пішохідних переходів.

У Волинській області задля економії електроенергії  з  1 липня призупиняють освітлення доріг державного значення. У темну пору доби ліхтарі вмикатимуть лише на міжнародних автомобільних пунктах пропуску та на понад сотні пішохідних переходах. Про це у п'ятницю, 28 червня, повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області, передає УНН.

У зв’язку з необхідністю обмеження споживання електричної енергії внаслідок постійних атак рф на енергетичні об’єкти з 1 липня 2024 року припиняємо роботу ліній зовнішнього освітлення, що розташовані вздовж автомобільних доріг державного значення в межах Волинської області

- йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у темну пору доби освітлюватимуться лише міжнародні автомобільні пункти пропуску та понад сотня пішохідних переходів. На автодорогах, що мають по дві смуги руху в одному напрямку, вмикатимуть ліхтарі із настанням сутінків до 24.00 год.

Також у Службі запевнили, що шукатимуть можливості освітлювати й інші "зебри" в населених пунктах – підключивши живлення до окремих електроопор.

Водії та пішоходів закликали бути обачними і відповідальними на автошляхах, особливо в межах населених пунктів та поблизу пішохідних переходів.

Міненерго про ситуацію в енергосистемі: кожного дня отримуємо нові пошкодження28.06.24, 09:43

Тетяна Краєвська

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Зеленський: ніхто не очікує жодної альтернативи "Рамштайну"

 • 71783 переглядiв

Президент Азербайджану розпустив парламент країни

 • 14165 переглядiв

Харків та район під ударами окупантів - ОВА

 • 19037 переглядiв