na-uzberezhzhya-meksiki-obrushivsya-uragan-lorena

На узбережжя Мексики обрушився ураган "Лорена"

 • 15756 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Новий ураган "Лорена" сформувався у Тихому океані, створивши загрозу для курортів на південно-західному узбережжі Мексики, інформує УНН із посиланням на AP.

Новий ураган "Лорена" у Тихому океані, як очікувалося, мав прийтися південно-західним узбережжям - десь між портом Мансанільо і Пуерто-Вальярта у період з вечора середи до вечора четвера.

Максимальна швидкість вітру урагану склала 120 км/год у середу ввечері. Він зосередився приблизно у 55 км на північний захід від Мансанільо і рухається на північний захід зі швидкістю 19 км/год, пише видання.

У свою чергу, мексиканська влада висловила стурбованість тим, що в деяких частинах південної Мексики, де спостерігався брак опадів, тепер можуть випасти проливні дощі, які можуть привести до небезпечних паводків і зсувів.

А у штаті Коліма скасували заняття в школах, щоб не наражати дітей на небезпеку.

Нагадуємо, нещодавно в Атлантичному океані, неподалік від узбережжя Багамських островів, сформувався тропічний шторм "Умберто". Через нього близько 25 тис. осіб на Бермудських островах залишилися без електрики.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На узбережжя Мексики обрушився ураган "Лорена"

     • 15756 переглядiв

    В Україні з’явиться фонд часткових гарантій кредитування

     • 10781 переглядiв

    Brexit: британський суд завершує слухання проти Джонсона

     • 9065 переглядiв