na-uzberezhzhi-u-mariupoli-znayshli-visim-mertvikh-rosiyskikh-viyskovikh-vid-pochatku-veresnya

На узбережжі у Маріуполі знайшли вісім мертвих російських військових від початку вересня

 • 509834 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. У Маріуполі знаходять мертвих російських військових. Вісім тіл окупантів виловили в Азовському морі впродовж тижня. Про це із посиланням на джерело в так званому “мвс днр” написала Маріупольска міська рада, передає УНН.

Цитата

"Так, 2 вересня зʼявилася інформація про те, що пʼять російських військових втопили в Азовському морі. Їхні тіла виявили на пляжі. ... Тепер надійшла інформація, що ще трьох російських мертвих вояків викинуло на берег у Маріуполі. Хто і чому їх вбив — невідомо. Маріуполь стає небезпечним для російських військових. Спротив людей в дії!“. — написала у своєму телеграм-каналі Маріупольська міська рада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Чорні, горілі”: маріупольцям пропонують жити в аварійних квартирах без світла, води та газу 

Деталі

Місцеві проросійські пабліки пишуть, що мертвих росіян знайшли на одному із маріупольских пляжів. За їхніми даними військових рф спочатку напоїли алкоголем, а потім втопили в Азовському морі та розклали мертвих на березі.

Кажуть, ймовірно у місті діють диверсанти, які полюють на російських військових. Місцева влада закликала військових-загарбників бути обачними, і не пити із незнайомцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МЗС про виконання китайською співачкою “Катюші” на руїнах драмтеатру у Маріуполі: Україна очікує пояснень від Китаю

Нагадаємо

Раніше УНН писав, посилаючись на дані Петра Андрющенка, що маріупольські партизани на території району впродовж літа ліквідували 21 російського військового.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Удар рф по Кривому Рогу: кількість постраждалих зросла до 73

     • 1887066 переглядiв