na-tot-rf-rozpochala-feikovu-reiestratsiiu-vybortsiv-dlia-falsyfikatsii-vyboriv

Активно залучають гастролерів та використовують "мертві душі": окупанти почали реєструвати фейкових виборців

 • 30326 переглядiв

Окупаційна влада активно залучає до голосування гастролерів, щоб завищити явку на "президентських виборах рф". Також спостерігається інтенсивна реєстрація "мертвих душ", щоб надати вигляд легальної участі в "виборах" на ТОТ.

На окупованих територіях Запорізької області рф розпочала реєстрацію фейкових виборців, аби створити враження про 80% явку в окупованих регіонах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

На тимчасово окупованих територія Запорізької області росіяни розпочали так звану реєстрацію виборців на "вибори президента рф". Мова йде про людей, які планують голосувати поза територією свого регіону. Відтак з метою підвищення явки на "виборах" окупаційна влада активно залучає до голосування гастролерів.

Паралельно з цим, спостерігається інтенсивна реєстрація "мертвих душ", щоб надати вигляд легальної участі в "виборах" на територіях, які перебувають під контролем рф. Таким чином противник сподівається створити враження про 80% явку в окупованих регіонах.

Нагадаємо

На тимчасово окупованих територія росіяни дозволили "голосувати" за будь-яким паспортом, щоб мати змогу намалювати високу "явку".

На ТОТ росіяни за допомогою тиску продовжують готувати фейкові вибори25.01.24, 14:36

Юлія Котвицька

Суспільство

Популярні

Новини по темі