na-tot-luhanshchyny-posyliuiut-patriotychne-vykhovannia-molodi-yaka-ne-spryimaie-rezhym-rf-iz-zakhoplenniam-luhanska-oda

На ТОТ Луганщини посилюють "патріотичне виховання" молоді, яка не сприймає режим рф із захопленням - ОВА

 • 24001 переглядiв

"луганська народна республіка" посилює пропаганду та "патріотичне виховання" серед молоді. Але підлітки без ентузіазму сприймають російський режим.

У "лнр" посилюють пропаганду у роботі із підлітками, розгортають роботу у підлітковому середовищі щодо "профілактики екстремізму та тероризму". Втім молодь на окупованих територіях, попри усі намагання рф-пропагандистів, не сприймає режим.

Повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, передає УНН.

Деталі

У "лнр" посилюють антитерористичну роботу із підлітками; одночасно розгортають роботу у підлітковому середовищі щодо профілактики екстремізму та тероризму.

До роз’яснення батькам і дітям відповідальності за правопорушення екстремістської спрямованості планують залучати працівників "правоохоронних органів". Вочевидь, перевірок вчителями гаджетів у дітей, "профілактичних" бесід із батьками за фактичної відсутності Інтернету, тобто зв’язку із зовнішнім світом, – недостатньо. Молодь на окупованих територіях не сприймає новий режим із захопленням, попри усі намагання російських пропагандистів

- пише Луганська обласна державна адміністрація.

Також обіцяють покращити якість неіснуючого Інтернету: ватажок "лнр" леонід пасічник з цього приводу навів результати "соціологічних досліджень та опитувань", які показують "стабільне зростання якості зв'язку, теле- та радіосигналу в регіоні".

Гауляйтера "лнр" Пасічника заочно засудили до 12 років тюрми02.07.24, 16:16

На жаль, на окупованих у 2022 році територіях людям про це нічого не відомо, зауважує Луганська ОДА.

На Луганщині учнів шкіл змусять вивчати історію так званої "лнр"15.05.24, 11:41

Ігор Тележніков

Війна

Популярні

Новини по темі

Атака рф на Дніпро: Філатов повідомив, що є загиблі

 • 23918 переглядiв