na-tot-donechchyny-kadyrovtsi-hrabuiut-shakhtu-atesh

На ТОТ Донеччини "кадировці" грабують шахту - "АТЕШ"

 • 23601 переглядiв

Кадировські війська грабують шахту "Бутівка" в Донецькій області, вирізають мідь і вивозять її на продаж, змушуючи своїх "рабів" працювати по 12-14 годин на добу.

кадирівські підрозділи займаються грабежем на шахті Бутівка, що в Ясинуватському районі Донецької області, ріжуть мідь і потім вивозять на продаж. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ", пише УНН.

Деталі

Як повідомляють агенти, кадирівський підрозділ "ахмат-схід" займається грабежем на шахті Бутівка, що в Ясинуватському районі Донецької області. На пункт тимчасової дислокації вони заганяють максимальну кількість особового складу, знімаючи їх зі штурмів.

Зазначається, що однією з основних цілей є крадіжка міді. Як кажуть партизани "своїх рабів вони не шкодують". Примушують працювати по 12-14 годин на добу. Спочатку мідь ріжуть, чистять і потім перевозять у тил на продаж.

У нас є дані щодо кожного учасника та організатора цієї "операції". Тож наша мідь, дуже скоро, наздожене всіх вас у найнесподіванішому місці,

- повідомили партизани.

Нагадаємо

росіяни на тимчасово окупованих територіях Луганської області розселяють колаборантів у квартири українців, які залишили міста через окупацію.

Ольга Розгон

Війна

Популярні

Новини по темі

На ТОТ Донеччини "кадировці" грабують шахту - "АТЕШ"

 • 23601 переглядiв

Президент України пояснив, що могло б змінити хід війни

 • 19747 переглядiв

Зеленський прибув до Туреччини - ЗМІ

 • 19701 переглядiв

На Миколаївщині з'явився перший мобільний аптечний пункт

 • 21864 переглядiв