na-skhodi-zsu-zoseredzheni-na-nedopushchenni-prosuvannia-rf-v-napriamku-toretska-ta-pokrovska-syrskyi

На Сході ЗСУ зосереджені на недопущенні просування рф в напрямку Торецька та Покровська - Сирський

 • 37921 переглядiв

Головнокомандувач Сирський заявив про контрольовану ситуацію на Сході та Півдні України. ЗСУ просунулися на 35 км у Курській області РФ, взявши під контроль 82 населених пункти та створивши військову комендатуру.

Обстановка на Сході та Півдні України залишається складною, але контрольованою. ЗСУ продовжують тримати оборону. Про це заявив головнокомандувач Олександр Сирський, передає УНН.

Деталі

Обстановка на Сході та Півдні України залишається складною, але контрольованою. Триває оборонна операція. Основні зусилля зосереджуються на недопущенні просування ворога в напрямку Торецька та Покровська 

- резюмував Сирський. 

Доповнення

Головнокомандувач також розповів, що ЗСУ продовжують наступальну операцію у курській області росії.  За словами Сирського, ЗСУ взяли під контроль 82 населених пункти і просунулись на 35 кілометрів і контролюють понад тисячу квадратних кілометрів території рф. 

Окрім того, на підконтрольній Україні території курської області створили військову комендатуру.

Нагадаємо

Спецпризначенці СБУ у курській області взяли в полон 102 військових рф . Це наймасовіша операція зі взяття ворога в полон, яку вдалося провести за один раз. 

Популярні

Новини по темі

Спека до +37° очікується в Україні на вихідних - синоптики

 • 12673 переглядiв